Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Grubertaler boeken?

Die Grubertaler boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Grubertaler

Wilt u Die Grubertaler direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Grubertaler

Als ze optreden, dan is het knallen! – Florian, Michael en Reinhard Klingenchmid, drie jonge volbloedmuzikanten uit het schilderachtige Tiroolse Volderberg zijn met Die Grubertaler, de momenteel meest succesvolle bands in de scene. Als een raket schieten ze omhoog in hun succesvolle carriere. De drie jonge sterren krijgen sympathie vanuit heel Europa, waar ze garant staan voor een Stimmungsparty ohne Ende!

Die Grubertaler hebben al vele awards op hun naam staan zoals de Grand Prix der Volksmusik 2004, de prestigieuze Herbert Roth Award, de overwinning van de “Hitparade Achim’s”. In oktober 2007 werd ze ook bekroond met de “Best of the Mountain” Music Award als meest succesvolle artiest van het jaar en kregen ze goud voor hun album “Lang lebe die volksmusik.” Ondertussen stelen zij de harten van talloze fans!

De drie muzikanten hebben duidelijk plezier in het maken van muziek. Van elk optreden maken ze dankbaar gebruik door hun fans mee te nemen in eerlijke, pure maar vooral feestelijk Volksmusik! Die party geht loss!

Die Grubertaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Grubertaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Grubertaler wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Grubertaler. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Grubertaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.