Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Die Geilen Madeln boeken?

Die Geilen Madeln boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Geilen Madeln

Wilt u Die Geilen Madeln direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Geilen Madeln

Deze twee vlotte zangeressen brengen u "Schlager 2.0!" Niet in een dirndl maar in hun hippe Tiroler Hotpants weten de Brabantse Christine en de Volendamse Tamara elke feestlocatie op z'n kop te zetten. Die Geilen Mädeln brengen eigentijdse schlagers en après-ski-hits als Viva Colonia, Schuhe an, Dikke titten, Schatzi en Atemlos maar ook hosklassiekers zoals Fiesta Mexicana en Rosamunde. Dertig minuten lang knallen en verrassende interactie met het publiek.

Boekingen Die Geilen Madeln

Op verzoek  kan het Duitse repertoire ook uitgebreid worden met enkele “foute”Engelstalige Après-ski hits zoals Cotton eye Joe, Amarillo en Sweet Caroline om de Skihut sfeer nog completer te maken!
Zin in een party waar het dak ervan moet? Boek dan Die Geilen Madeln.

Die Geilen Madeln boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Geilen Madeln zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Geilen Madeln wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Geilen Madeln. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Geilen Madeln te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.