Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Fetzign Zillertaler boeken?

Die Fetzign Zillertaler boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Fetzign Zillertaler

Wilt u Die Fetzign Zillertaler direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Fetzign Zillertaler

Die Fetzig’n Zillertaler, zijn twee broers; Daniel en Marc Gruber samen met George Spitaler.

De drie volbloed muzikanten uit Zillertaler waren op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging en brachten deze band bij elkaar. Alle muzikanten keken al terug op een lang bestaan achter de schermen in diverse muzikale genres.

Intussen hebben de drie jongens een reputatie als dynamische live-band die sfeer maken tot ver buiten de landsgrenzen.

De naam zegt het al – het Zillertal Fetzig’n !

Die Fetzign Zillertaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Fetzign Zillertaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Fetzign Zillertaler wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Fetzign Zillertaler. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Fetzign Zillertaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.