Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Dandys boeken?

Die Dandys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Dandys

Wilt u Die Dandys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Dandys

De nieuwe sterren aan het schlagerfirmament, die reeds geen onbekende meer zijn in het Party en Schlager wereldje. Ze zijn in Duitsland in deze scene al niet meer weg te denken. Al jaren toeren zij door Duitsland en de rest van Europa. Met hun eigen nummers, maar ook met de beste nummers uit de Duitse schlagergeschiedenis.

Die Dandys spelen elke zaal, feesttent, etc. plat, maar dat doen ze ook bij hun eigen concerten, die al jaren bezocht worden door grote groepen trouwe fans. Wanneer men eenmaal een Schlager Party live show van de Dandys heeft meegemaakt is men besmet met het  Dandy-virus.

In 2013 werd het wachten van de fans op een album van Die Dandys beloond. Het eerste eigen album met eigen nummers werd uitgebracht. Er gingen veel maanden van hard werken aan vooraf, waarbij ze de steun kregen van de twee grote producenten Detlef Wiedeke en Lars Gischewski. Beide producenten hebben reeds hun sporen verdiend hebben in de muziekindustrie, Detlef Wiedeke werkte samen met artiesten als Bonnie Tyler, Cora, Modern Talking en Blue System. Lars Gischewski heeft samengewerkt met Mr. President en Cocooma.

Met hun debuutalbum Fur Dich, krijgt iedereen de juiste indruk van de aanstekelijke Dandy-sound, die neergezet wordt door de vijf topmuzikanten en hun oogverblindende zangeres Antje. 12 titels in het Duits, die zomer, zon en vakantiegevoel bij een ieder oproepen. Stilzitten is er voor de band niet bij want de voorbereidingen voor een nieuw album en single zijn alweer in de maak.

Die Dandys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Dandys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Dandys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Dandys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Dandys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.