Twilight Entertainment

     
Foto: Ton Bennemeer
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Die Cappuccinos boeken?

Die Cappuccinos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Cappuccinos

Wilt u Die Cappuccinos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Cappuccinos

Die Cappuccinos, “Die Boygroup des deutschen Schlagers”, zijn René, Michèl en Peter. Drie vrienden, die met muziek een gemeenschappelijke passie delen. Drie zeer verschillende karakters die samen een geweldig team vormen, vooral door hun veelzijdige eigenschappen. Wat oorspronkelijk is begonnen als een casting bandproject met twee Duitsers en twee Nederlanders, is vandaag de dag een uniek succesverhaal in de Duitse Schlager-Popwereld en tegelijkertijd een verhaal over vriendschap.

De Duits-Nederlandse samenwerking "Die Cappuccinos" is een voorbeeld dat twee landen met een totaal verschillende cultuur, perfect samen kunnen en dichter naar elkaar groeien.

Maar wie zijn Die Cappuccinos?

Allereerst is er René. De leadzanger van de groep is een geboren rocker die geniet van de aandacht van mooie vrouwen. Hij wordt voortdurend omringd door fans en voelt zich op het podium als een vis in het water. Hij is met zijn drie jaar jongere broer Michèl en zijn band collega/vriend Peter continu bezig nieuwe muzikale ideeën te ontwikkelen voor de groep. Rene is dan ook de "musical director" van de band.

Peter is de ideale schoonzoon. De lieve jongen van de groep, waarvan de grootste eigenschap zijn zachtheid is. Een leven op het land met een vrouw en twee kinderen is voor hem in de nabije toekomst zeker denkbaar, maar daarnaast wil hij zeker nog 40 jaar lang muziek maken met zijn vrienden René en Michèl. Peter is niet alleen muzikaal, maar ook naast het podium altijd bezig. Zijn functie binnen de band is dan ook office manager.

Dan hebben we nog Michèl. De jonge met zijn glimlach die niet zou misstaan in een tandpasta reclame. Hij is de grappenmaker van de band. Echter, in zakelijke aangelegenheden, is hij tegelijkertijd de serieuze van de groep, die 24 uur bezig druk is met het uitwerken van nieuwe ideeën in samenwerking met het management. Bij hem heeft de groep altijd voorrang.

Met "Party auf dem Mond", "Wie geil ist das denn?", “Raphaela” en "Engel auf Wolke sieben," de bekendste hits van Die Cappuccinos, is het nu tijd voor een nieuw tijdperk van nummers die nog altijd schlager zijn, maar ook duidelijk invloeden hebben uit de internationale pop.
Alles klinkt volwassener, zonder de emotie te verliezen.

Ze werken momenteel samen met de producers Edwin de Groot en Marcel Fisser en songwriters uit Nederland en Duitsland aan nieuwe nummers voor het nieuwe album, die zal worden uitgebracht in de zomer van 2015. De eerste single staat al gepland voor begin 2015.

De belangrijkste feiten over Die Cappuccinos:

- Drie Charts albums op rij, waaronder twee in de Top 50
- In 2013 notering in de Duitse single charts met "Wie geil ist das denn"
- Top 5 Airplay Charts "Duitsland Conservatief" met "Party auf dem Mond"
- Smago Award 2011 (Groep van het Jaar) en 2013 (videoclip van het jaar, "Wie geil ist das denn?!”
- Herbert Roth Preis 2010 (Beste jonge groep)
- Goldene Tulpe 2010 (Beste Nieuwkomer)
- Genomineerd voor de Goldene Henne 2010
- Tot nu toe talrijke tv-optredens, diverse tours en talloze live-optredens

Die Cappuccinos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Cappuccinos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Cappuccinos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Cappuccinos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Cappuccinos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.