Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Bayrische Sieben boeken?

Die Bayrische Sieben boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Bayrische Sieben

Wilt u Die Bayrische Sieben direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Bayrische Sieben

Die Bayrische 7 is een band uit het Zuidduitse Bayern en bestaat uit 7 vrouwelijke musikanten uit het volksstumliche schlagergenre. De band werd in 1986 door de zeven dames opgericht en heeft gedurende hun bestaan verschillende bezettingen gekend.

Die Bayrische 7 hebben voor Duitsland deelgenomen aan de bekende Grand Prox der Volksmusik in 1988. Hun liedDirndl, Dearndl behaalde een 12e plaats, waarvoor de band een gouden plaat ontving. Sinds die tijd is de groep geregeld te gast bij verschillende volksstumliche TV programma’s. Toen ze voor het eerst te gast waren bij de ZDF Hitparade, behaalde ze meteen een nummer 3 notering.

Daarnaast begeleiden ze soloartiesten tijdens hun tournee, waaronder Deie Wildecker Herzbuben (herzilein) en Die Geschwister Hoffmann. Regelmatig zijn de dames te horen op de Munchener Oktoberfesten en worden ze onder andere uitgenodigd voor optredens in Zuid Afrika en USA.

Die Bayrische 7 spelen Duitse partyhits, volksstumlich, schlager en bekende evergreens.

Die Bayrische Sieben boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Bayrische Sieben zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Bayrische Sieben wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Bayrische Sieben. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Bayrische Sieben te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.