Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Almraketen boeken?

Die Almraketen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Almraketen

Wilt u Die Almraketen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Almraketen

Die Almraketen bestaan uit drie muzikanten Raymond de Laruelle (keybords, vocals, akkordeon), Theo Kicken (tuba, basgitaar en alphorn) en Peter Janssen (gitaar en Lead vocals). Als je hun CV bekijkt weet je pas echt waar de heren van feesten houden en niet van ophouden weten! Zij participeerden in volkstmliche bands van formaat maar hebben bewust gekozen back to the roots te gaan door te proberen met een gebalanceerd trio dezelfde podia te beklimmen zoals ze dit in de grote bezetting gedaan hebben en dat is gelukt. Die Almraketen is een feestband jodeljubeltroebelheiterkeit muzek maken maar deinzen maar er ook niet voor terug om een “seitensprung te maken naar de USA”  Bied uw gasten de volkstmliche avond die zei verdienen en doe dit met muziek en entertainment van “Die Almraketen!”

Die Almraketen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Almraketen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Almraketen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Almraketen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Almraketen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.