Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dickens Orgelman en Theemadam boeken?

Dickens Orgelman en Theemadam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dickens Orgelman en Theemadam

Wilt u Dickens Orgelman en Theemadam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dickens Orgelman en Theemadam

De Speuleman draait en tovert fanatiek prachtige muziek uit het buikdraaiorgeltje, terwijl de Theemadam vrolijk met de theepot en -muts zwiert en fliert en iedere koukleum graag van een kopje thee wil voorzien. Misschien ook iets lekkers erbij...?

N.B. De Speuleman kan, desgewenst, ook hoog op stelten het buikdraaiorgeltje bespelen.

Dickens Orgelman en Theemadam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dickens Orgelman en Theemadam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dickens Orgelman en Theemadam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dickens Orgelman en Theemadam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dickens Orgelman en Theemadam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.