Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dickens Duet boeken?

Dickens Duet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dickens Duet

Wilt u Dickens Duet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dickens Duet

Twee topmuzikanten op sopraansaxofoon en accordeon (de een 1,85 de ander meer dan 2 meter) spelen populaire bewerkingen en improvisaties over klassieke Christmas Carol thema’s.

Ze zijn daarbij gehuld in prachtige kostuums in de stijl van Charles Dickens. De chique heer en zijn knecht.

Deze rasmuzikanten zijn mobiel en dus op uiteenlopende locaties in te zetten. Een act die zowel binnen als buiten de nodige indruk zal maken.

Dickens Duet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dickens Duet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dickens Duet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dickens Duet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dickens Duet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.