Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dibo boeken?

Dibo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dibo

Wilt u Dibo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dibo

Dibo is een lieve, grote, zachte, paarse wensdraak, die graag cadeautjes uitdeelt. Waar Dibo ook komt, iedereen is dol op hem. Kinderen zijn letterlijk niet van hem af te slaan. Dibo wandelt vaak gezellig met zijn vriendjes mee met de stripfigurenparade.

Dibo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dibo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dibo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dibo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dibo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.