Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Diaz en Bruno boeken?

Diaz en Bruno boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Diaz en Bruno

Wilt u Diaz en Bruno direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Diaz en Bruno

Na onder meer een overvolle Europese zomertour, part of David Guetta tijdens ADE, een uitverkocht Ahoy, The Sand met O.a. Chuckie en Showtek en 5 jaar residents van de populairste uitgaansgelegenheid van Nederland te zijn geweest, zijn ze klaar om de wereld te veroveren!

Diaz & Bruno, beter bekend als Juri en Sebas, staan garant voor een explosie van entertainment. Met Diaz achter de decks, en Bruno met de Microfoon is de succesformule voor een geslaagde avond aanwezig! Van begin tot het eind weten deze 2 doldwaze podiumdieren iedereen te boeien.

Boekingen Diaz & Bruno

Geloof het of niet, let er op als je ze live ziet, maar niemand kan stil blijven staan. Diaz & Bruno, een ware act en onderscheidend in Nederland, wat blijkt uit de reacties en referenties die ontvangen worden na elk weekend.

Diaz en Bruno boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Diaz en Bruno zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Diaz en Bruno wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Diaz en Bruno. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Diaz en Bruno te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.