Twilight Entertainment

     
Foto: Wouter van der Linden
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dez Lost BMX boeken?

Dez Lost BMX boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dez Lost BMX

Wilt u Dez Lost BMX direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dez Lost BMX

Dez Maarsen is Nederlands beste en Internationaal gezien een top BMX freestyler en weet als geen ander deze sportieve discipline in een show om te zetten! Dez is dan ook een veel gevraagde artiest in binnen- en buitenland en is solo te boeken of in een Urban Crew met de act
'Urban-e-Motion'!

Show’s van Dez zijn geschikt als opening act of entre-act tijdens een (gala)diner, congres of feestavond en als publiekstrekker op beurzen, in winkelcentra, bij openingen en op familiedagen. Dez is inzetbaar voor reclamecampagnes en tours langs vestigingen en/of steden zowel voor solo optredens als onderdeel van producties al dan niet met andere Urban sport artiesten.

Dez heeft voor iedere doelgroep een passende choreografie en bijpassende muziekmix van theatraal, klassiek tot en met dynamische, hedendaagse energieke muziek of een combinatie ervan. Dez heeft graag een speelvlak van 5 x 5 meter, overige afmetingen zijn in overleg af te stemmen.

Van 21 tot en met 30 december 2012 is Dez Maarsen dagelijks overdag te zien in Kerstcircus Ahoy met zijn collega’s van Urban-e-Motion, Energetic in Moving People!

BMX’en is een freestyle variant van het crossfietsen zoals wij het in Nederland kennen. Het creatief gebruiken van de crossfiets om trucs uit te voeren waarvoor je controle moet hebben over de fiets en over je eigen lichaam

Dez Maarsen is geboren en getogen in Haarlem, Nederland. Al van jongs af aan was Dez in de ban van het stunten met een fiets. Toen hij op een dag op TV iemand als het ware zag “break dancen” op een fiets, heeft dat beeld hem nooit verlaten. Op 14 jarige leeftijd kwam hij in het bezit van zijn eerste BMX stuntfiets en heeft hij sindsdien bijna nergens anders meer oog voor gehad. Al snel kwam hij er achter dat hij een echte aanleg had voor de sport. Gecombineerd met een hoop toewijding en discipline ontwikkelde hij al snel zijn talent. Bij de eerste wedstrijd waar hij deel aan nam wist hij gelijk de eerst plek binnen te slepen en snel volgde er meer goede resultaten. Zo wist hij tijdens het WK van 2004 na slechts een jaar te fietsen maar liefst de 4e plek te behalen in de amateur klasse, waar hij het tegen zo’n 65 deelnemers vanuit de hele wereld moest opnemen. Nadat Dez al lange tijd aan de top van Nederland stond en ook diverse wedstrijden had gewonnen werd hij in 2007 Nederlands kampioen. Sindsdien is hij dan ook regerend Nederlands kampioen. Ook in het buitenland wist hij verschillende goede resultaten te halen en hij fietst sinds 2007 mee in de hoogste klassen, de Pro’s. De afgelopen jaren wist hij dan ook prachtige resultaten te halen in o.a. Duitsland, Japan, Zwitserland, Frankrijk, Verenigde Staten en Oostenrijk. Zo werd hij in 2011 4e tijdens het WK, 3e tijdens de tweede ronde van het Wereld Curcuit en haalde hij over heel 2011 maar liefst vijf podium plekken.

Naast zijn passie voor het deelnemen aan wedstrijden, is hij ook een echte entertainer. In 2006 sloot Dez zich aan bij een multidisciplinair theatergezelschap, waar hij zijn entertainment vaardigheden verder heeft ontwikkeld.
Zo heeft hij met dit theatergezelschap twee grote theater tours gedaan in meerdere uitverkochte zalen in Nederlands grootste theaters. Verder trad hij op in de circus voorstelling “Mind the Gap” tijdens het Circus Circolo festival en deed hij mee in de speciale “4ish” show in Boekarest. Ook heeft hij de eer gehad om Nederland te vertegenwoordigen tijdens een internationaal festival in Beijing en reisde hij naar Rio de Janeiro om een speciale show te verzorgen voor het Ministerie van Economische zaken. Over de jaren heen heeft Dez ruim aantal shows gedaan en hij heeft zelfs voor de Koninklijke familie in Paleis Noordeinde opgetreden. Tevens was hij te zien in de clip van Ian Oliver – Bucovina en op TV bij onder meer Z@ppsport, TV Week Journaal, Hoe? Zo! en natuurlijk Holland’s Got Talent.

In 2010 werd Dez benaderd om mee te doen aan Nederlands grootste talentenjacht Holland’s Got Talent. Nadat hij de auditie had gehaald en geselecteerd was voor de halve finale, kreeg hij de kans om zich live voor heel Nederland te presenteren. Speciaal voor zijn optreden had Dez een nieuwe act bedacht waarmee hij Nederland en de jury wist te verassen. Met geweldig jury commentaar en een lading aan fan mail kon Dez niet meer dan tevreden zijn met zijn prestatie. Maar liefst 1,7 miljoen mensen hebben zijn optrede live gezien en na de uitzending is zijn optreden op kanalen als YouTube een flink aantal keren bekeken.

Dez Lost BMX boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dez Lost BMX zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dez Lost BMX wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dez Lost BMX. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dez Lost BMX te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.