Twilight Entertainment

     
De Deurzakkers boeken / huren voor uw event ? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits;Het feest kan beginnen e.v.a
Volledige prijslijst

Deurzakkers boeken?

De Deurzakkers boeken / huren ?

Wilt u de Deurzakkers huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van de Deurzakkers vindt u op deze pagina.

Wilt u de Deurzakkers direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Deurzakkers

De Deurzakkers zijn Willem van Schijndel en Clemens van Bracht. Het duo “De Deurzakkers” is een begrip in ons land als het gaat om het maken van feeststemming. Feesten en partijen zijn steevast een succes als Clemens en Willem op het podium verschijnen. Ook voor uw event of prive feest is het mogelijk om de Deurzakkers te boeken.

Het moet al gek gaan wil je geen nummer van de heren mee kunnen zingen. Het feest kan beginnen", “Zak es lekker door”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren”,  “Doe ze thuis de hartelijke groeten”, en “La-la-la van Strauss”, ook wel de “Straussmedley” genoemd, zijn liedjes die iedereen kent.

Naast deze hits zorgen de gezellige Hollandse medley’s uit hun repertoire voor een geweldige sfeer tijdens de optredens.

 “Feest in de tent” is en blijft het uitgangs­punt van “De Deurzak­kers".    Het hele jaar door gaan de optredens door en …………… zodra hun lijflied “Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen” wordt ingezet is het overal feest.

 De Deurzakkers boeken?


"Het feest kan beginnen", “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren” en natuurlijk de “Straussmedley”, om er maar een paar te noemen, zijn ultieme meezingers voor feestend Nederland.

Met het succes van hun Hollandse hitmedley’s, waaronder “De Party Mix” en de feestmedley “C’est la vie” maken zij elk feest compleet, en dat het hele jaar door.

De Deurzakkers: “Het feest kan beginnen!”

Deurzakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Deurzakkers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Deurzakkers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Deurzakkers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Deurzakkers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.