Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.275,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Desray boeken?

Desray boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Desray

Wilt u Desray direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Desray

Desray begon op haar 18e in 1988 met de Soundmixshow daarbij had ze direct succes, ze won met ‘They Don't Play Our Lovesong Anymore' van Anita Meyer.

Wij kennen Desray natuurlijk allemaal van de hitformatie 2 Brothers On The 4th Floor. In hun gouden jaren scoorde de groep internationale hits in 23 landen waaronder Dreams en Never Alone. Verder scoorden zij 10 top 10 hits en behaalden 2 keer de #1 positie. Ze ontvingen 2 platina, 3 gouden platen en talloze awards voor hun singles en albums. Hiermee is 2 Brothers on the 4th Floor één van meest succesvolle eurodance acts van de jaren '90.

In 1996 studeerde Desray af aan het conservatorium in de opleiding Jazz en lichte muziek met het cijfer 10 Cum Laude. Na deze opleiding is Desray ook gestart met het geven van zanglessen. De hele wereld over met dance, maar hier ongemixt en zonder beat en volgens ons heeft ze dat ook niet nodig. Onze Dance nachtegaal!!

Desray is inmiddels verworden tot gedoodverfde favoriete in The Winner is... zij boezemt veel ontzag in bij haar overgebleven tegenstanders, maar blijft er zelf redelijk nuchter onder.

Desray boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Desray zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Desray wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Desray. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Desray te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.