Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
  • Opmerking: excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Der Rudi boeken?

Der Rudi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Der Rudi

Wilt u Der Rudi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Der Rudi

Wie kent Der Rudi niet? De populaire ski-leraar uit de Heineken reclame. De lichten gaan uit....Der Rudi komt op als mysterie quest. Na zijn welbekende kreet: 'Biertje?' Staat de tent gegarandeerd op zijn kop!

Wie kent Der Rudi niet? De populaire skileraar bekent van de Heineken reclames direct te boeken voor uw feest!

Stelt u zich eens voor....uw feest is in volle gang....opeens valt de muziek stil, de schijnwerpers worden gericht op het podium...plots verschijnt daar Der Rudi. Na zijn welbekende kreet 'Biertje?' barst het feest los. Rudi brengt een spetterende show met een aantal Aprés Ski hits door hem live gezongen. Na dit feest begeeft Der Rudi zich onder uw gasten voor een Meet & Greet.

Uw gasten kunnen samen met Der Rudi op de foto en een biertje drinken. Natuurlijk is Rudi nooit te beroerd om een handtekening uit te delen. Na ongeveer drie kwartier neemt Der Rudi afscheid om naar een volgend feest vol met Aprés Ski vrienden te vertrekken.

Der Rudi is in totaal ongeveer 60 minuten te gast op uw feest. Hiervan zal hij ongeveer 15 minuten zingen en vervolgens nog 45 minuten aanwezig blijven voor een Meet & Greet en om mee te genieten samen met uw gasten van het feestgedruis.

Der Rudi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Der Rudi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Der Rudi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Der Rudi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Der Rudi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.