Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Der Falsche Heino boeken?

Der Falsche Heino boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Der Falsche Heino

Wilt u Der Falsche Heino direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Der Falsche Heino

Blau, blau blüht der Enzain', ‘Ein Festival der Liebe' en ‘Du': het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Heino de harten van zijn publiek.
Der Falsche Heino weet elk publiek in een uitzinnige massa  om te toveren. Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid!

Ein Festival zum geniesen! 

Der Falsche Heino boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Der Falsche Heino zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Der Falsche Heino wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Der Falsche Heino. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Der Falsche Heino te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.