Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Deon Leon boeken?

Deon Leon boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Deon Leon

Wilt u Deon Leon direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Deon Leon

Deon Leon, Geboren op 31 juli 1990 te Amsterdam is al bezig met zingen en dansen vanaf het moment dat hij kon praten en lopen.
Zijn grote voorbeeld was dan ook Michael Jackson. Naast Michael Jackson heeft Deon nog een ander idool, Rene Froger.

Na het zien van de eerste serie van Idols  wist hij het zeker. Dit is wat hij wilt, een “Entertainer’’ worden. Hij besluit daarop zich nog veel actiever bezig te houden met het ontwikkelen van zijn zangtalent.

Vanaf zijn 15de besluit Deon Leon mee te gaan doen met verschillende landelijke talentenjachten. In 2006 wint Deon een grote talentenjacht. Als prijs mag hij een optreden verzorgen tijdens de Koninginnedag viering op een groot plein in Mijdrecht. Het werd een fantastisch optreden voor meer dan 2000 mensen.

Naast het zingen volgt Deon Leon al jaren diverse dansopleidingen. Vanaf de middelbare school geeft Deon ook zelfstandig diverse Workshops, zoals in  Streetdance en andere dansstijlen. Na de middelbare school volgt hij de opleiding Sport en Beweging. Naast zijn opleiding  was hij als Dansleraar werkzaam en vormde een eigen dansgroep om zich heen.

Deon besluit zich op te geven voor de audtierondes van het SBS-6 programma “Popstars”. Deon zong zich door de auditierondes, liveshows, naar de Finale. Op 19 December 2008 wint Deon “Popstars” en beland daarmee in de Nieuwste Popsensatie van Nederland genaamd “RED’’. Deon heeft hieruit vloeiend, 3 avonden een prominente rol gespeeld  bij het Concert van Gerard Joling in AHOY, Rotterdam.

Deon scoort met RED gelijk een nummer 1 hit met hun debuutsingle “Step into the light’’ Deze single is opgenomen in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in Londen. De studio van  “The Beatles”.
Na Step into the light zijn er nog twee singles opgenomen. Na 1 jaar besluit RED een punt te zetten achter hun samenwerking.

 
Deon heeft in het jaar 2009 veel optredens verzorgd als Soloarties. In 2010 tekent Deon bij een nieuw Management. Deon wordt in dit zelfde jaar gevraagd voor diverse optredens in een Dinnershow bij Harders Plaza te Harderwijk .Deon heeft door zijn kwaliteiten een belangrijke rol kunnen spelen in de totale ontwikkeling van deze Show. Daarnaast heeft Deon ook ingewikkelde Choreografieën bedacht en uitgewerkt voor het Dinnershow Ballet.

Naast de Dinnershow heeft Deon in 2010 ook nog gewerkt als Zangleraar voor kinderen in Amsterdam, Deon heeft zich ontfermt over de jongensgroepen en heeft met hun 2 mooie Shows neergezet.

Deon treedt momenteel veel “Live”op door het gehele land op grote en kleine podiums. Hierbij worden zijn optredens regelmatig ondersteund door dansers en danseressen van de Dinnershow. Deon is vastberaden om het te gaan maken in de Muziekindustrie. Momenteel is Deon bezig met het uitbrengen van nieuw materiaal. Om dit te ondersteunen komt Deon binnenkort met zijn eigen Website, waarbij iedereen alle activiteiten rondom Deon kan volgen d.m.v. Nieuwsbrieven e.d. 

Deon is gevraagd om als zanger in de band (M-Bush) te gaan zingen. Hiernaast is hij ook bezig met een heel nieuw muziek project genaamd ‘’Dance Nation’’
Met dit nieuwe project zal Deon een nieuwe weg internationaal in slaan. Deon zal dan ook op korte termijn in het buitenland diverse optredens verzorgen.

Deon droomt zijn leven lang al van een carrière in de muziek en stopt niet eerder voor dit gelukt is dus hou hem in de gaten want hij komt eraan……….

Deon Leon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Deon Leon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Deon Leon wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Deon Leon. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Deon Leon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.