Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Denny Braaf boeken?

Wilt u Denny Braaf huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Denny Braaf vindt u op deze pagina. Wilt u Denny Braaf direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Denny Braaf

Denny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen een hardwerkende Surinaamse vader en een zorgzame Nederlandse moeder; de exponenten van een kleurrijke mix.

‘Ontdekt’ wordt Denny op de middelbare school in Lelystad – hij is dan een jaar of vijftien – nadat hij met vrienden een Boys Band heeft opgericht. Ook anderen onderkennen zijn zangkwaliteiten. Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Tijdens talentenjachten zijn er steevast enthousiaste reacties en klinkende superlatieven. Naar verwachting lijkt nu de weg naar succes, door het in zee gaan met toptekstschrijvers en een professioneel management team.

Op Denny’s palmares staan gastoptredens bij Timeless, Marco Borsato, Gerard Joling, Wolter Kroes, André Hazes en Sugar Lee Hooper. Deze artiesten roemen zijn kwaliteiten.
Bij Call TV was hij live te bewonderen. In de Amsterdamse Rembrandtpleinbuurt was hij bovendien lange tijd huisartiest in het bekende café ’t Pandje.

Het repertoire van Denny is veelzijdig. Tot de verbeelding sprekend repertoire van o.a. Ricky Martin, Rene Froger, Prince en Tom Jones aangevuld met speciaal voor hem geschreven nummers. ‘Ga niet weg bij mij’, zijn debuut cd, is opgenomen met live muzikanten.

Denny heeft nu een eigen installatiebedrijfje in centrale verwarmingen en koelingen. Na een huwelijk van 19 jaar is hij sinds kort gescheiden. Zijn dochters Noa en Luna wonen bij zijn ex Nicole, maar hij brengt veel tijd met ze door. Ze zijn al 25 of 30 keer in Disneyland Parijs geweest en zijn dochters zijn beretrots op hem.

Op zijn vijftiende was Denny al zanger in een schoolbandje, sindsdien is hij tot aan zijn scheiding nooit meer gestopt met zingen. Tweeënhalf jaar geleden dacht hij dat het stoppen met zijn zangcarrière de redding zou zijn van het huwelijk: hij haalde zijn website offline, stopte zijn fanclub… Dit mocht niet baten. Nicole ging toch bij hem weg.

Denny’s zangcarrière heeft dus een paar jaar stil gestaan, maar hij is nu vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij droomt er eindelijk weer van om fulltime op te treden. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen.

Denny Braaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Denny Braaf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Denny Braaf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Denny Braaf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Denny Braaf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.