Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.150,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio 10 / Videoclips / Top 40/100 en Dance Classics
Volledige prijslijst

Dennis Verheugd boeken?

Dennis Verheugd boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Verheugd

Wilt u Dennis Verheugd direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dennis Verheugd

Dennis Verheugd (Velsen, 1 mei 1972) is een Nederlandse radio-dj die voor Radio 10 werkt. Zijn radiocarrière begon in 1984 bij het Alkmaarse piratenstation Radio Miranda. In 1995 heeft hij in de maand februari Frits Spits mogen vervangen op Radio 3. Alvorens bij Radio 10 aan de slag te gaan heeft hij ook bij de stations Radio Leiderdorp,N44FM, VeronicaFM en Radio 538 gewerkt.
 
Verder richt Dennis Verheugd zich tegenwoordig op het draaien en mixen met videoclips. Tijdens Dance Classics feesten kan het publiek dan niet alleen uit z’n dak gaan op disco hits, ook zien ze op beamer en/of plasma schermen de videoclips uit die tijd erbij.

Dennis Verheugd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dennis Verheugd zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dennis Verheugd wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dennis Verheugd. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dennis Verheugd te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.