Twilight Entertainment

     
Foto@ RVDA
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dennis Storm boeken?

Dennis Storm boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Storm

Wilt u Dennis Storm direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dennis Storm

Dennis Storm werkt al meer dan 10 jaar voor BNN en behoort tot één van de vaste BNN gezichten. Zijn bekendste programma's zijn 3 Op Reis, het best scorende programma van Nederland 3, en Proefkonijnen, het leukste wetenschappelijke programma van Nederland. Dennis was jarenlang columnist voor FHM en schrijft inmiddels maandelijks voor één van 's werelds grootste vrouwenbladen; Cosmopolitan. In 2013 debuteerde hij onder de vleugel van Lebowski publishers met zijn eerste boek Achievers en zijn tweede boek ligt in december 2014 in de winkel.

Dennis Storm is te boeken als presentator, discussieleider of gastspreker. Daarnaast verzorgd hij desgewenst een op maat gemaakte presentatie.

Dennis is te boeken voor onderstaande lezingen:

Gezond Verstand
Thema's: Innovatie, carrière, generatiekloof
In deze lezing laten we met behulp van video zien dat de wereld gek is en dat ieder persoon zich kan onderscheiden door simpelweg gezond verstand te gebruiken.

Epische Wereldreis
Thema's: Cultuur, innovatie, reizen
3 Op Reis presentator Dennis Storm maakt met behulp van video een wereldreis langs nieuwe
wereldwonderen, opmerkelijke culturen en ongelofelijke plekken waar maar weinig mensen het bestaan van weten.

Creatieve Helden
Thema's: Creatief, innovatief, carrière, generatiekloof
In deze lezing tonen we met behulp van video de creatieve helden van deze wereld. Waar het gros elkaar na-aapt of de plank mis slaat, zijn er ook mensen die floreren.

Showfacts presentaties en lezingen
Presentaties voor evenementen en beurzen
- Presentaties en lezingen tot 3 uur

Maatwerk
Het is mogelijk om lezingen te combineren of een thema naar keuze aan te vragen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Dennis Storm boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dennis Storm zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dennis Storm wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dennis Storm. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dennis Storm te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.