Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Radio 538
Volledige prijslijst

Dennis Ruyer boeken?

Dennis Ruyer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Ruyer

Wilt u Dennis Ruyer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dennis Ruyer

23-07-1972: zondagskind Dennis Ruyer trekt de wijde wereld in op zoek naar alles wat geluid maakt...

Probeert op z'n 4e verjaardag voor het eerst plaatjes te draaien met de draaitafel van paps. Deze hightech Dual draaitafel draait daarna nooit meer en Dennis heeft de tijd van z'n leven.

Met 11 jaar heeft hij z'n eerste radioprogramma met als muzikale hoogtepunt 'Grandmaster Flash - White Lines'. Dennis heeft 'm altijd bij zich en hoopt dit liedje dan te kunnen draaien tijdens een studiobezoek van Rob Oudkerk of Desi Bouterse.

Via illegale radiostations (o.a. Counterpoint Amsterdam) in 1998 terechtgekomen bij Veronica FM en maakt op 17 april 2000 de overstap naar Radio 538.

Opvallend feit: Dennis Ruyer heeft een voorwaardelijke veroordeling wegens 'op·rui·ing' aan z'n broek hangen vanwege de beruchte flitspaalaffaire. Tot 2005 loopt hij dus keurig in het gareel...

Dennis z'n stem kan je bekend voorkomen van diverse reclamespots op de Nederlandse radio en tv: Extreme Sports Channel (UPC), ID&T, Warner Bros, Columbia Tristar, Grolsch, Ola, Coca Cola, Sony, M&M's, Bacardi, EMI, 20th Century Fox en Kia Motors. Dennis heeft liever niet dat we Libresse ook even noemen... maar lekdicht is het wel.

Behalve zijn missie op de radio is Dennis ook te vinden op intieme dansfeestjes in donkere zalen. Daar draait hij plaatjes om harten sneller te laten kloppen en liefde te laten ontluiken.

Dennis Ruyer was aanvankelijk te horen van maandag tot en met vrijdag in het programma Greatest Hits van 10 tot 12 's ochtends. Op dit moment draait hij van maandag- tot en met donderdmiddagtussen 2 en 4 uur op Radio 538.


 

Dennis Ruyer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dennis Ruyer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dennis Ruyer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dennis Ruyer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dennis Ruyer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.