Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dennis Kolen boeken?

Dennis Kolen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Kolen

Wilt u Dennis Kolen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dennis Kolen

Dennis Kolen is één van Nederlands beste en meest productieve singer/songwriters. Melancholie is zowel zijn handelsmerk als creatieve drijfveer. De Rotterdammer Dennis Kolen heeft zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot een singer-songwriter in de allerbeste Amerikaanse traditie: genadeloos eerlijk en ongeneeslijk introspectief.

Dennis Kolen zal velen weten te overtuigen met zijn krachtig repertoire, dat je naar de strot grijpt. Als vertegenwoordiger van het Americana-genre van eigen bodem zal Dennis Kolen met zijn live band de festivals, clubs en theaters weten te veroveren.

Dennis Kolen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dennis Kolen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dennis Kolen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dennis Kolen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dennis Kolen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.