Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Denans boeken?

Denans boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Denans

Wilt u Denans direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Denans

Feestzanger.......................en meer dan dat.Denans (Hans van Aalst) geniet vooral bekendheid als feestzanger.
Hij is een feestbeest op het podium. Wie zijn repertoir kent, weet dat ook andere genres hem goed liggen.
Hij schuwt een serieus nummer niet, pop en reggae evenmin.

Denans werd in 1966 geboren in Prinsenbeek, de plaats waar hij 33 jaar later zijn eigen feestcafe Denans opende. Dat cafe is zoals Denans is:gastvrij,gemoedelijk en bovenal heel gezellig.

 Als DJ raakte Denans op jonge leeftijd gepassioneerd door de muziek. Twintig jaar stond hij achter de draaitafel en toen al werd er regelmatig een nummer van hem opgenomen.
Zijn bekendheid groeide tot ver buiten Brabant. Inmiddels geniet Denans nationale bekendheid.

Vier van zijn nummers stonden in de Mega Top 100, met de 32e plaats voor "De gedachte aan jou" als hoogste notering. Dit nummer stond op 8 in de Nederlandse Top 20.

Tussen 's lands grootste artiesten stond Denans in 2006 naast Vader Abraham in het Thialff stadion in Heerenveen tijdens het TROS Muziekfeest.

Ze zongen het duet "Dans met mij"

Denans zong op televisie voor Hart van Nederland, Op Volle Toeren, SBS Shownieuws en diverse regionale programma's als Brabant Party, RTV Oost, Hart voor Muziek, Muziekparade, Muziek-Festival en het Holland Clip Festival.

Denans Boeken? Tel 0497-360718

Denans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Denans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Denans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Denans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Denans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.