Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Juize Fm
Volledige prijslijst

Demi Saulic boeken?

Demi Saulic boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Demi Saulic

Wilt u Demi Saulic direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Demi Saulic

Op 25 juli 1980 werd Demi Saulic geboren in Rotterdam. De stad die bekend staat om mensen die geen blad voor hun mond nemen. Op elke school waar ze zat, kreeg Demi het advies om van praten haar vak te maken want Demi blonk er in uit!

Na een aantal opdrachten voor een regionale tv-zender in Rotterdam, kwam Demi bij toeval een advertentie van 2x2 cm tegen waarin jonge radiomakers gezocht werden voor een project in Rotterdam. Dit project was bedoeld om de drempel voor jongeren te verlagen om in de media te gaan werken. Zonder ervaring op radiogebied, maar een hoop ervaring in praten, ging Demi naar een try-out en werd meteen aangenomen. Daar leerde ze dat radio maken veel meer is dan lullen alleen en vanaf dat moment is ze van radio gaan houden!

Ze is echt begonnen in de tijd dat je jingles nog op md’s had en de nummers nog niet in een computer stonden maar met cd’s ingestart werden.
Nadat het project werd stopgezet, is Demi weer bij toeval terechtgekomen bij radiozender Fun X waar ze begon als invalster voor de producer maar al snel kreeg ze ook hier een eigen programma in het weekend.

Na 2 jaar bij Fun X gewerkt te hebben, kon ze op de afdeling Marketing terecht bij Radio Veronica. Bij de commerciële en landelijke radio kon ze leren hoe het er allemaal echt aan toe ging. Bij Radio Veronica kwam ze in aanraking met oude rotten in het vak zoals Rob van Someren en Ferry Maat waar ze ook het een en ander van heeft opgestoken.
Ook is ze bij Radio Veronica in aanraking gekomen met het inspreken van commercials, voornamelijk voor de zender zelf.

Juize.fm, dochteronderneming van Radio 538 begon in de tussentijd met een gepresenteerde programmering. Nadat Demi een demo had opgestuurd naar Niels Hoogland, had ze binnen 2 weken een nieuwe baan en een eigen programma. Op dit moment presenteert Demi elke dag een programma op Juize.fm van 14.00 tot 16.00 uur.

Daarnaast heeft ze ervaring in het hosten van evenementen op het gebied van jongeren. Dit heeft ze onder andere gedaan voor Juize.fm en Talentnight.

Demi Saulic boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Demi Saulic zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Demi Saulic wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Demi Saulic. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Demi Saulic te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.