Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Delfts Blauw boeken?

Delfts Blauw boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Delfts Blauw

Wilt u Delfts Blauw direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Delfts Blauw

Tuukje Gibossi, Annabel van Klaveren tot Schoonevoort en Reinildis DuijvenééDeWit zijn vriendelijk, beschaafd en buitengewoon gastvrij ingesteld. Door hun humor, hun grote hart en hun vermogen altijd onbevooroordeeld de wereld in kijken, vinden zij naadloos aansluiting bij elk van uw gasten. Ze zijn subtiel en hilarisch tegelijk. Microfoontechniek en podiumervaring hebben ze te over.

De Dames verzorgen de ontvangst  van uw gasten en begeleiden ze naar de juiste plek. Ze kondigen sprekers aan of verzorgen zelfs de openingsspeech. De Dames begeven zich geheel natuurlijk tussen personeel of gasten en kunnen uitstekend zorgen voor een bindende factor. De Dames zijn te boeken in diverse outfits: Mantelpak, Delfts-Blauw, Burberry en Cocktail.

Delfts Blauw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Delfts Blauw zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Delfts Blauw wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Delfts Blauw. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Delfts Blauw te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.