Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Inclusief 2 danseressen
Volledige prijslijst

Dee-Jay Otzi Tribute boeken?

Dee-Jay Otzi Tribute boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dee-Jay Otzi Tribute

Wilt u Dee-Jay Otzi Tribute direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dee-Jay Otzi Tribute

Dee-Jay Otzi is een Internationale tribute live-act gemaakt op een wereldberoemde zanger Dj Ötzi.

Tijdens de show komt een selectie van zijn grootste internationale hits voorbij. De performance en zijn stem zijn nagenoeg perfect uitgevoerd en daardoor niet te onderscheiden van de echte Dj Ötzi.

Dee-Jay Otzi Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dee-Jay Otzi Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dee-Jay Otzi Tribute wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dee-Jay Otzi Tribute. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dee-Jay Otzi Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.