Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot 750 pers.
  • Prijs: € 2.700,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Decibel Road Show boeken?

Decibel Road Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Decibel Road Show

Wilt u Decibel Road Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Decibel Road Show

Decibel Join The Music Tour is een interactive tour met de DJ’s van Radio Decibel. Een vier uur durende show met licht, geluid, plasmaschermen en natuurlijk de HITS van Radio Decibel! Zo brengen de Radio Decibel-DJ's als Edwin Diergaarde, Hans Boelen, Barry Brand en Barend  van Deelen niet alleen de hits van nu, maar natuurlijk ook de knallers uit de 90's.

Decibel Road Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Decibel Road Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Decibel Road Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Decibel Road Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Decibel Road Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.