Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Winnaar Popstars 2011
Volledige prijslijst

Dean Saunders boeken?

Dean Saunders boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dean Saunders

Wilt u Dean Saunders direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dean Saunders

Dean Saunders komt oorspronkelijk uit Engeland. Dean Saunders is geboren in Londen en na 5 jaar verhuisde hij met het gezin naar Nederland, waar zijn vader een tattooshop startte. In het dagelijks leven werkt Dean in de sales branche. Naast het feit dat Dean Saunders veel met muziek bezig is, is Dean ook erg sportief. Dean houdt van kickboksen en fitness.

Muzikale familie

Dean Saunders komt uit een muzikale familie. Zijn vader en broers zingen ook. Ben Saunders , zijn jongste broer, is op dit moment een populaire kandidaat bij The Voice of Holland . In 2000 heeft hij samen met zijn broer Ben in een band gezeten: Follow That Dream. Deze band was een jaar lang zeer succesvol, maar viel helaas uit elkaar. Dean is echter nooit gestopt met zingen en nu is hij vastbesloten Popstars 2010 te winnen!

Ouders erg belangrijk voor Dean Saunders

Dean Saunders vind zijn ouders de belangrijkste personen in zijn leven. Hij noemt ze zelfs de ‘liefde van zijn leven'. Zijn familie in Engeland mist hij nog steeds. Ooit hoopt Dean dat zijn grootste droom werkelijkheid wordt: samenwerken met John Ewbank, Alain Clark en Gary Barlow.

Dean scoorde direct na de overwinning van Popstars een dikke nummer 1-hit met zijn single ‘You And I Both'. Vanaf dat moment gaat alles voor Dean in sneltreinvaart: een agenda boordevol optredens, diverse uitnodigingen om aan te schuiven in de bekende tv-programma's en met een aantal nieuwe singles op komst, een vooruitzicht op een spectaculaire carriere!

Dean Saunders boeken?

Dean Saunders is te boeken met een 30 minuten durende tape-act.

Dean Saunders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dean Saunders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dean Saunders wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dean Saunders. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dean Saunders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.