Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Zware Jongens en het gestolen boek boeken?

De Zware Jongens en het gestolen boek boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Zware Jongens en het gestolen boek

Wilt u De Zware Jongens en het gestolen boek direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Zware Jongens en het gestolen boek

Een splinternieuwe sinterklaas show van de bekende Zware Jongens. Deze twee boefjes hebben het boek van Sinterklaas gestolen……
De Zware Jongens gaan aan de kinderen vertellen waar ze het boek van de Goed Heilig man hebben gestolen. Ze zijn namelijk bij de intocht van de Sint geweest, alleen zijn het hele bange boefjes. De zware jongens stonden aan de overkant van de kade en zongen uit volle borst hun hit “Het is stil aan de overkant”.
Bij het stelen van het boek hadden de zware jongens nog een probleempje, ze paste niet door de schoorsteen. Het wordt tijd voor gymnastiek met de medley “Klap es in je handjes, van voor naar achter van links naar rechts, Hoofd schouders knie teen). Eenmaal afgevallen stelen de zware jongens het boek van Sinterklaas. Natuurlijk lezen ze stiekem in het boek wat er bij hun naam staat. Op het einde van de show krijgen de Zware Jongens spijt van hun daad en besluiten het boek op de stoel van de Sint achter te laten. De boefjes vragen aan de kinderen of ze tegen de Sint en zijn Pieten willen vertellen dat ze spijt hebben en dat het boek op de stoel ligt. Een zeer interactieve kindershow met de van TV bekende Zware Jongens.

De kindershow van de Zware Jongens is doorspekt van leuke muziek.
De Zware Jongens zijn bekend van de hits:

•    Stil aan de overkant
•    Leeft onze oude houthakker nog
•    Dompie Dom
•    Anton aus Tirol
•    My Bonny (Pietje) is over the Ocean
•    En vele anderen

De Zware Jongens en het gestolen boek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Zware Jongens en het gestolen boek zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Zware Jongens en het gestolen boek wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Zware Jongens en het gestolen boek. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Zware Jongens en het gestolen boek te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.