Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: 1 x 60 minuten + 1 x 90 Minuten
Volledige prijslijst

De Zingende Fresias boeken?

De Zingende Fresias boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Zingende Fresias

Wilt u De Zingende Fresias direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Zingende Fresias

Toen begin jaren negentig van de vorige eeuw De Zingende Fresia’s het licht zagen, kon nog niemand bevroeden dat de band zou uitgroeien tot de mafste, leukste en wildste smartlappenband van ons Koninkrijk. Ruim 23 jaar, vijf albums en vele succesvolle singles later heeft het illustere gezelschap nog niets aan kracht, kwaliteit en levenslust ingeboet.

Een avondje Zingende Fresia’s belooft een spectaculaire show vol heerlijke meezingers, opvallende uitvoeringen van klassieke smartlappen, spontane comedy en hilarisch eigen werk zoals de inmiddels klassieke feesttenthit ‘Of Je Worst Lust’. In een muzikale mix van rock, hoempa, ska en polka’s resulteert dit in optredens waar de overtuiging en spelplezier noch immer vanaf spat. Het vlaggenschip van het opgerockte levenslied zwaait ook anno 2014 de scepter!

Het fameuze vijftal heeft inmiddels meer dan 1000 optredens op hun naam staan. Een kleine opsomming: TT-Nacht Assen, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Festival Maarheeze, Beatpop Meedhuizen, Meppeler donderdagen, Veenhoop, Oerkracht, Isidorushoeve, Elastiek Hilvarenbeek, Daverdagen Ruinerwold, Sunsation Middelstum, Bevrijdingsfestivals, Pinksterfeesten Delfzijl etc.

Maar deze reeks zou tekort doen aan de vele minstens zo geslaagde optredens in kleinere gelegenheden en café’s.

Eén ding is zeker:

Waar de Fresia’s ook staan, ze blijven er voor gaan tot ze het het hemd van je lijf hebben gespeeld!

De Zingende Fresias boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Zingende Fresias zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Zingende Fresias wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Zingende Fresias. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Zingende Fresias te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.