Twilight Entertainment

     
Foto: Hayo Deinum
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Zandtovenaar boeken?

De Zandtovenaar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Zandtovenaar

Wilt u De Zandtovenaar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Zandtovenaar

De Zandtovenaar, Gert van der Vijver, is de enige zandkunstenaar van Nederland en laat op magische wijze allerlei tekeningen in zand verschijnen. De Zandtovenaar is te zien in de gelijknamige 13-delige televisieserie bij KRO kindertijd. Ook live kunt u zijn kunsten bewonderen. Een visueel spektakel voor bedrijven, evenementen of festivals. Voor jong en oud!

De Zandtovenaar maakt gebruik van fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Zijn werk wordt omlijst met muziek.

Op basis van het thema van uw bijeenkomst maakt De Zandtovenaar meerdere fascinerende tekeningen naar keuze. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf/instelling. Een indrukwekkend showelement, verrassend voor tijdens uw congres, beurs of seminar.

De Zandtovenaar strooit, gooit en schuift met zand.

De Zandtovenaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Zandtovenaar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Zandtovenaar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Zandtovenaar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Zandtovenaar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.