Twilight Entertainment

     
Foto: Govert de Roos
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Zandtekenaar boeken?

De Zandtekenaar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Zandtekenaar

Wilt u De Zandtekenaar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Zandtekenaar

De Zandtekenaar laat op magische wijze allerlei tekeningen in zand verschijnen.

Onze zandtovenaar Elze van den Akker neemt je mee in haar wereld van zand en muziek. Nauwelijks heeft ze een tekening in het zand getoverd of er verschijnt alweer een nieuw beeld. Gaandeweg ontstaat er een reis, een verhaal, een grap of een gedicht in zand. Alles verandert en vernieuwt waar je bij staat. Een visueel spektakel voor jong en oud.

De zandtekenaar geeft met haar tekeningen congressen, evenementen en festivals een verrassende tint op maat. Het zandtekenen is een techniek waarbij op een verlichte glasplaat met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze bijzondere kunstvorm live te zien. Haar optreden wordt omlijst met muziek.

De Zandtekenaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Zandtekenaar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Zandtekenaar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Zandtekenaar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Zandtekenaar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.