Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Zandprinses boeken?

De Zandprinses boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Zandprinses

Wilt u De Zandprinses direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Zandprinses

De Zandprinses is de dochter van de bekende Zandkunstenaar. In 2013 treedt ze voor het eerst in de voetsporen van haar vader, als ze samen met hem schittert in de tv special ‘Kerst met de Zandtovenaar’. Inmiddels timmert ze zowel in binnen- als buitenland behoorlijk aan de weg als ‘De Zandprinses’. Rosa gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen.

Boekingen De Zandprinses

Door middel van een directe projectie is deze kunstvorm live te zien. De Zandprinses verzorgt een onvergetelijk visueel spektakel; een magisch schouwspel tussen licht en donker, waarbij humor, ontroering en verwondering centraal staan.

De Zandprinses boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Zandprinses zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Zandprinses wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Zandprinses. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Zandprinses te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.