Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Woudrukkers boeken?

De Woudrukkers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Woudrukkers

Wilt u De Woudrukkers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Woudrukkers

4 Dwazen die met elkaar werkelijk elke zaal plat spelen!! We gaan terug naar West-Friesland, waar het allemaal begon...

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus.

Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

Van Piet Veerman tot AC/DC. De Rukkers spelen alles in hun Woudrukkers-Style. Dus eindelijk een band die muziek maakt voor jong en oud en een verrukkelijk feest maakt met een hoog rock en loll gehalte! Want dat is waar de mannen van houden maar het publiek ook!!!! Zo zetten ze dus elke zaal (waar het feest moet worden) op zijn kop. Is het rock is het pop? Niemand heeft het antwoord het zijn de Woudrukkers. Gewoon feest!!!!

Hebben zij een setlist? NEE!!!

De Woudrukkers zijn een aanrader voor kermissen, festivals, studentenfeesten, apres-ski feesten, oktoberfeesten of voor kroegen en zalen waar veel volk gewenst is maar vooral ook moet blijven hangen en niet meer naar huis durven. Overal waar het een echt feest moet worden dus!

De woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn bandje want die zijn er al genoeg en dat zijn we natuurlijk spuugzat!! Ondanks alle Rock en voornamelijk Lol is deze band ook gewoon nog eens retegoed! Tevens weten de Woudrukkers de gasten niet alleen binnen te houden! Nee ze gaan gewoon niet meer weg!! Weet waar u aan begint............. De prijs is ernstig plezierig! De spanbandjes voor de tap leveren we evt bij!

De Woudrukkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Woudrukkers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Woudrukkers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Woudrukkers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Woudrukkers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.