Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Witte Wensfee boeken?

De Witte Wensfee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Witte Wensfee

Wilt u De Witte Wensfee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Witte Wensfee

Een feeërieke verschijning komt speciaal naar het evenement om het publiek een wens te laten doen. Groot, klein, dik, dun, stoer of niet, niemand wordt over het hoofd gezien. Voor extra wenskracht tovert ze zeldzaam wensglitter te voorschijn. Nu alleen nog wachten tot de wens uitkomt.

Deze act kan aangepast worden op specifieke thema’s.

De Witte Wensfee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Witte Wensfee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Witte Wensfee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Witte Wensfee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Witte Wensfee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.