Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De wagen van Magere Hein boeken?

De wagen van Magere Hein boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De wagen van Magere Hein

Wilt u De wagen van Magere Hein direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De wagen van Magere Hein

Eens per jaar, tijdens Halloween begeeft Magere Hein zich tussen de levenden.Dat doet hij in zijn eigen sinistere stijl. Bijgestaan door zijn dienaressen, laat het heerschap zich rijden.
Daarnaast kan één van de dames het niet laten om u een blik te gunnen in haar rariteitenkabinet.

Zo krijgen de durfals alvast hun kijk op de toekomst...

De wagen van Magere Hein boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De wagen van Magere Hein zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De wagen van Magere Hein wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De wagen van Magere Hein. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De wagen van Magere Hein te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.