Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show boeken?

De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show

Wilt u De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show

Hij komt, hij komt...de Sinterklaasshow van Piet&Pieternel, het zingende Pietenstel. Samen met alle kinderen en grote mensen maken zij zich klaar voor een geweldig Sinterklaasfeest.
Sinterklaas ontvoerd?
Maar een geheimzinnige brief maakt abrupt een einde aan alle voorpret: iemand zegt alle cadeautjes te hebben gestolen en Sinterklaas te hebben ontvoerd. Wat nu?
Alleen als iedereen helpt komt alles weer goed. Wat volgt is een 60 minuten durende familie-voorstelling vol interactie, muziek en heel veel humor.
Uiteraard loopt het goed af en kan het feest alsnog doorgaan.
Let op! Na afloop van het programma, wordt  er direct afgebroken om naar een volgend optreden te gaan!

De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Vol Verwachting Klopt Ons Hart Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.