Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Vinyl Vleugel boeken?

De Vinyl Vleugel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Vinyl Vleugel

Wilt u De Vinyl Vleugel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Vinyl Vleugel

Is het een vleugel? Is het een jukebox? Is het een DJ-booth? Is het een drive-in show? De Vinyl Vleugel is het allemaal! Dit unieke concept is de perfecte muzikale invulling voor ieder feest. Kies uw favoriete plaatjes uit een collectie van meer dan duizend 7" vinyl singeltjes. Van Rock 'n Roll tot en met Disco, Dance en Hip Hop, De Vinyl Vleugel heeft het allemaal. Dus kies uw favoriete muziek uit deze goedgevulde vleugel en maak uw eigen feestje!

Boekingen De Vinyl Vleugel

Drive-in, vinyl-only, singelfeestje
•    Een nieuw uniek en leuk DJ concept
•    DJ duo met veel interactie met het publiek
•    Jullie kiezen de platen en zij maken het plaatje
•    Alle stijlen zijn mogelijk, de keuze is reuze

De Vinyl Vleugel is een live DJ duo act, waarbij het publiek de platen live kan uitkiezen om vervolgens gedraaid te laten worden. De stijl varieert enorm: 60’s, 70’s, en 80’s pop, rock, funk, soul, disco, rock ’n roll, hiphop, reggae, new wave, Nederlandstalig, alles kan en mag!

Doordat het publiek zelf kan kiezen wat er gedraaid wordt, is het altijd het feestje dat bij jouw publiek past. De DJ’s weten vervolgens precies op welk moment welk plaatje gedraaid moet worden om de sfeer en flow zo goed mogelijk te bepalen.

De Vinyl Vleugel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Vinyl Vleugel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Vinyl Vleugel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Vinyl Vleugel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Vinyl Vleugel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.