Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Verschilmaker boeken?

De Verschilmaker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Verschilmaker

Wilt u De Verschilmaker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Verschilmaker

Wie maakt het verschil of Wat maakt het verschil? Er is maar één man die hierop het antwoord weet:
“de Verschilmaker”.Hij heeft als missie om het verschil te achterhalen bij elk onderwerp, bij elke bedrijf, bij elke verkiezing.

Door middel van scherpe, maar ook luchtige vragen, gaat hij als een duiker de diepte in om het verschil te achterhalen. Desgewenst kan hij een korte conference maken als relativerende evaluatie, of schrijft hij liedjes over uw thema of bedrijf, die hij (live begeleid door een pianist) tijdens de bijeenkomst op zorgvuldig gekozen momenten ten gehore brengt.

Één ding is zeker: hij maakt als rode draad het verschil bij elke bijeenkomst! “De Verschilmaker” is een creatie van acteur Johan van Genechten.
 

De Verschilmaker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Verschilmaker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Verschilmaker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Verschilmaker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Verschilmaker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.