Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Valsspeler boeken?

De Valsspeler boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Valsspeler

Wilt u De Valsspeler direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Valsspeler

Hij reist van stad naar stad om mensen op te lichten: de grifter. Zijn belangrijkste gereedschap? Mensenkennis! Daarmee zorgt hij ervoor dat mensen vrijwillig hun geld inleveren zonder er iets voor terug te krijgen. En achteraf zullen de mensen nog zeggen dat ze hem een aardige vent vonden ook. Peter Woerde is een 'Gracious Grifter'. Hij geeft zijn gasten namelijk wel iets terug: de onvergetelijke ervaring vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden. De bij de ingang uitgedeelde nepdollars zullen gedurende de avond gestaag hun weg vinden naar Peter's zakken om uw gasten aan het eind van de avond berooid achter te laten. En zoals bij de echte grifters zullen ook hier uw gasten nog lang napraten over deze sympathieke man die hun geld zo vriendelijk in ontvangst nam.

Ook Peter's act 'The Crooked Croupier' is zeer geschikt voor casino- of Las Vegas themafeesten. De gasten schuiven bij Peter's blackjacktafel aan en beleven hier het oude Las Vegas. Ze ervaren hoe het is om een simpel spelletje blackjack te spelen tegen een croupier die niet helemaal eerlijk is. Zo gauw de gasten blut zijn, licht Peter zelfs een tipje van de sluier op en onthult hij enkele technieken die in het Las Vegas van de jaren '50 gebruikt werden om de argeloze gokker van zijn geld te ontdoen.
 

De Valsspeler boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Valsspeler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Valsspeler wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Valsspeler. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Valsspeler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.