Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs / Nederpopband
Volledige prijslijst

De Thuisband boeken?

De Thuisband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Thuisband

Wilt u De Thuisband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Thuisband

De Thuisband wordt door iedereen die ze gezien en gehoord heeft de meest heftige Nederlandstalige band ter wereld genoemd.

Als u ze gezien heeft zult u begrijpen waarom. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Nederlandstalige pop is op dit moment helemaal in. En er is geen band ter wereld die de successen van de belangrijkste Nederpop groepen beter speelt dan de Thuisband.

Als geen ander weten de muzikanten van de Thuisband het publiek te vermaken met hun rood wit blauw parade. Nummers van Blof, Het Goede Doel en Klein Orkest worden afgewisseld met stukken van Doe Maar, Toontje Lager, The Scene en de Dijk. Maar ook het werk van Acda en De Munnick en Van Dik Hout. Het is vanaf het eerste nummer een groot feest der herkenning.

De Thuisband is samen met de volgende nederpop helden te boeken:

- Henk Westbroek
- Manuela Kemp
- Erik Mesie (Toontje Lager)
- Bert Heerink
- Marcel de Groot
- Peter Groot Kormelink (Jazzpolitie)
- Harrie Slinger
- Peter Koelewijn
- Polle Eduard

De Thuisband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Thuisband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Thuisband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Thuisband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Thuisband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.