Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Tappers boeken?

De Tappers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Tappers

Wilt u De Tappers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Tappers

Waar De Tappers tappen, is het FEEST! Zing, swing en spring mee met De Tappers. Hun meezinger “Alaaf Joe Baby” werd al opgepikt door 3FM en maakt daar kans op de titel “carnavalshit van het jaar”! En ook Vijf Uur Live (RTL4) volgt in een reportage De Tappers op weg naar Carnaval 2020.

Boekingen De Tappers

Live zijn De Tappers een waar spektakel, met heerlijke bekende carnavalskrakers in een gigantische meezing-megamix. Dit zorgt voor spetterende, onvergetelijke shows.
Lege fusten, volle glazen! Gas erop, dak eraf!

De Tappers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Tappers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Tappers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Tappers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Tappers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.