Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Swingers boeken?

De Swingers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Swingers

Wilt u De Swingers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Swingers

Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of receptie? De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen. Net zoals op hun CD “Covers Galore” spelen de Swingers ook live uitsluitend op akoestische instrumenten zoalscontrabas, gitaar en cajon.Het repertoire behelst bekende (en hele bekende), lekker in het gehoor liggende songs uit verschillende muziekgenres.

Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.De bandleden hebben in binnen-en buitenland met artiesten als Paul Burlison(gitaarheld uit de jaren ’50), James Burton (gitarist van o.a. Elvis Presley, Johnny Cash en Frank Sinatra), Rocky Burnette(80’s hit Tired of Toein' the Line), Jim Weider (The Band), Albert Lee (gitarist van o.a. Everly Brothers, Emmylou Harris en Eric Clapton)en in diverse andere bezettingengespeeld voordat zeuiteindelijk in 2010 de Swingers hebben gevormd.

De strak in het pak gestoken Swingers kunnen zowel versterkt als akoestisch/mobiel optreden. Dus net zo goedop een podium als tussen het publiek zelf. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd. De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.De Swingers spelen vaak akoestisch/mobiel, maar beschikken ook over een mobiele geluidsbox (draadloos) voor als het net iets meer volume moet hebben,zoals bijvoorbeeld tijdens een hele drukke receptie. Verder beschikken ze ook overeen uitgebreidegeluidsinstallatie (om lekker op te dansen).

De Swingers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Swingers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Swingers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Swingers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Swingers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.