Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 250 pers.
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

De Suskes boeken?

De Suskes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Suskes

Wilt u De Suskes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Suskes

De Suskes is een geweldige feestband die bestaat uit Sipke de Boer (Beugelband), Sytse Haima (Pigmeat) en Koos Keus.De Suskes

Geïnspireerd door de avonturen van Suske en Wiske zorgen De Suskes voor een kolderieke sfeer tijdens hun optredens.

De twee acoustische gitaren van Sytse en Sipke worden ondersteund door de éénmansritmesectie van Koos Keus die tegelijkertijd drumt, bast en zingt!

Het repertoire is er op gericht om de zaal te vermaken en te entertainen! De Suskes is een zeer bijzonder gezelschap waarbij sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel staan! De band is zeer geschikt voor kroeg, bruiloft of dorpsfeest!

De Suskes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Suskes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Suskes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Suskes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Suskes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.