Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Strik boeken?

De Strik boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Strik

Wilt u De Strik direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Strik

Wij pakken uw pand in als een groot cadeau met een enorme strik en bijpassend lint. Het zal niemand ontgaan dat er een feestelijke opening gaat plaatsvinden. Op het moment dat de VIP het lint voor uw deur door knipt schieten er talloze dwarrels & streamers door de lucht: Het pand is geopend en uw gasten kunnen naar binnen.

De Strik boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Strik zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Strik wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Strik. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Strik te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.