Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Smurfen boeken?

De Smurfen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Smurfen

Wilt u De Smurfen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Smurfen

De Smurfen, wie kent ze niet. De kleine blauwe figuurtjes met hun witte muts en witte broek die wonen in paddestoelvormige huizen. Samen beleven ze de meest grappige avonturen en er is steeds Grote Smurf die er met zijn wijsheid en toverkunst voor zorgt dat ze de grote vijand Gargamel ontkomen.

 De Smurfen veroveren al jaren vele ki nderharten. Met muziek, boeken… alle mogelijke merchandising die je kan bedenken werd reeds in een Smurfenkleedje gestoken. De TV serie die zorgde voor de grote wereldwijde doorbraak van de Smurfen in de jaren ’80 zorgt nog steeds voor veel kijkplezier op Z@ppelin. Bovendien krijgt het eerste bioscoopsuccess waarin de Smurfen in 3D te bewonderen waren een vervolg. De zomer van 2013 zal weer helemaal blauw kleuren.

Onze blauwe vrienden zijn dus gewoon niet weg te denken uit de leefwereld van onze kinderen.

 Een Smurfenvriend ontmoeten en met hem op de foto maakt het plaatje helemaal compleet.


© Peyo 2012 Licensed trough I.M.P.S (Brussels)  www.smurf.com

 

De Smurfen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Smurfen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Smurfen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Smurfen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Smurfen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.