Twilight Entertainment

     
De Sjonnies boeken / Inhuren voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot 400 pers.
  • Prijs: € 2.350,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook avondvullend te boeken
Volledige prijslijst

De Sjonnies boeken?

De Sjonnies boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Sjonnies

Wilt u De Sjonnies direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Sjonnies

De Sjonnies, wie is er niet groot mee geworden? Al meer dan 20 jaar staat deze band aan de top van het Nederlandse feestcircuit, volgens sommigen hebben ze het feestrepertoire zelfs uitgevonden. Feit is in ieder geval dat de karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid vaak is gekopieerd maar zelden tot nooit is overtroffen.

En wat ook prettig is, De Sjonnies zijn niet alleen de leukste band van Nederland, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Nederland. Een publiek waar je graag bij wil horen. Ook voor kroegeigenaren en festival-organisaties is de band al jaren een zekerheidje, vooral omdat elk optreden gegarandeerd bieromzet-proof is.
Waar De Sjonnies met recht trots op zijn is dat in het eerste decennium van deze eeuw (2000-2009) geen enkele Nederlandse band zoveel optredens heeft gescoord als De Sjonnies. In deze gloriejaren kon je eenvoudigweg niet om ze heen, en als het aan de heren ligt zal dat voorlopig nog wel zo blijven.

De Sjonnies zijn weer helemaal terug van nooit weggeweest. Met de line-up Paddo, Friso Ruysdael en de liedzanger Bennie Solo staat de band sterker dan ooit.

De tour voor 2013 is al weer voor een deel ingevuld, een avondvullend programma is al helemaal rond en in de loop van volgend jaar staat er een nieuw album op stapel met uitsluitend nieuw repertoire.

De Waanzinnige Sjonnies Familie Show (4 uur)

Het avondvullende spektakel van De Sjonnies. In deze unieke show is de presentatie in handen is van een stand up comedian (master of ceremony).
Donnie is de langvermiste zoon van De Sjonnies, die in de voetsporen van zijn vader treedt met lekker Amsterdams feestrepertoire.
Nog een lied of niet: De nieuwe artiest in het pauze programma mag één lied zingen, het publiek bepaalt via de applausmeter of hij/zij nog een lied mag doen. Deze artiest wordt doorgaans door ons geïnviteerd maar kan desgewenst ook via de klant in samenspraak worden geregeld.

De Sjonnies gaan in de nieuwe samenstelling met leadzanger Bennie Solo , bassist Friso Ruysdael en gitarist Paddo terug naar hun roots met meezingers als “Japapa”, “Zwemmen zonder slip”, “M’n fiets is gejat”, “Annemarie” en “Dans je de hele nacht met mij”. Ouderwetse gezellgheid met een nieuwerwetse byte.

Jeroen Post is bekend van radio en TV (TMF) en zet al jarenlang als DJ de hele tent op zijn kop.
Hij sluit de avond in stijl af, en brengt de avondvullende show tot een extatisch hoogtepunt.
Het gehele programma is absoluut bieromzet-proof.

De Sjonnies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Sjonnies zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Sjonnies wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Sjonnies. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Sjonnies te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.