Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Sixties Supershow boeken?

De Sixties Supershow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Sixties Supershow

Wilt u De Sixties Supershow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Sixties Supershow

Een avondvullende, nostalgische show met muziek uit de jaren zestig.

Drie acts/bands.

-         The Buffoons. De aloude Enschedese formatie speelt twee sets. Naast hun eigen hits spelt de band goud van oud repertoire van o.a. CCR en The Eagles.

Eigen hits:

    Maria
    It’s The End
    Tomorrow Is Another Day
    My Girl Donna
    Arizona
    My World Fell Down
    Sister Theresa
    I’m So In Love With You

-         Sound Of Silence

Spelen één set Simon and Garfunkel klassiekers gespeeld door twee jonge muzikanten. Ideaal als binnenkomer voor de ‘oudere jongere’ die even rustig wil uitblazen. Maar ook gewoon genieten van de geweldige muziek van Paul Simon & Art Garfunkel.

-         MMT (Magical Mystery Tour)

Vier jonge enthousiaste muzikanten nemen u mee terug naar Liverpool. De band speelt één set onvervalste Beatles Klassiekers.Wie kent ze niet: “Help”, “Twist and shout”, “We can work it out”, “Back in the USSR” eva.

De Sixties Supershow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Sixties Supershow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Sixties Supershow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Sixties Supershow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Sixties Supershow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.