Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Sint Muziekstrijd boeken?

De Sint Muziekstrijd boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Sint Muziekstrijd

Wilt u De Sint Muziekstrijd direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Sint Muziekstrijd

De Sint Muziekstrijd is een sportieve, muzikale strijd tussen de jongens en de meisjes, waarbij ze zich op alle fronten kunnen meten.

De quizmaster is als ervaren zanger en presentator dé aangewezen persoon om de strijdende partijen door deze spannende show te loodsen.
Er zullen veel bekende (sinterklaas) hits gezongen worden, maar daarnaast zijn er quizzen en muzikale wedstrijdjes nodig om te zien wie vandaag het muzikaalst zijn

De JONGENS of de MEIDEN. Zoals altijd zal het een close finish worden.

De conclusie zal zijn dat het niet zoveel uitmaakt wie er wint, maar dat het zo leuk is om samen te spelen.
Deze show zal gepresenteerd worden door meneer Rik of meneer Jim.
Hij zal worden vergezeld door twee muzikale showpieten en een geluidstechnicus.


Let op ! Na afloop van het programma wordt er direct opgeruimd,
om te vertrekken naar een volgend optreden.
Houdt hiermee rekening met het plannen van het bezoek van Sinterklaas.

De Sint Muziekstrijd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Sint Muziekstrijd zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Sint Muziekstrijd wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Sint Muziekstrijd. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Sint Muziekstrijd te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.