Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

De Schoonmakers boeken?

De Schoonmakers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Schoonmakers

Wilt u De Schoonmakers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie De Schoonmakers

Mevrouw van der Putten en Ome Jan zorgen ervoor dat de entree er netjes uit ziet. Ze ontvangen de gasten hartelijk en met een Utregs accent. “We zijn bijna klaar”, “Het is toch een feestje dus we maken het extra netjes”. Deze rasacteurs zorgen voor een fijne binnenkomst van al uw gasten en is de perfecte ‘ijsbreker’ bij elk evenement.

De Schoonmakers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Schoonmakers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Schoonmakers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Schoonmakers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Schoonmakers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.